Stres. Co pomohlo Marii pro klid a pohodu?

Stres, nervozita, nevolnost.

Paní Marie napsala:

Po užívání homeopatického léku s první lekce HomeoDetox jsem klidnější a vyrovnanější. Nemám v sobě takový neklid, cestovala jsem autobusem, vždy jsem byla předem nervozní a tentokrát jsem byla úplně v klidu a ani žádnou nevolnost jsem nepociťovala.

Celkově je mi lépe i od žaludku, nepálí mě žáha.

Používám i mléka a mýdlo, které jste mi zaslala. 

Cestování – žádný problém

Vše v klidu a pohodě!

Homeopatie umí odstranit potíže při cestování, jako je stres, strach, fobie, nervozita, nevolnost, malátnost, vyčerpání.

Vše v klidu a pohodě!

Také v on-line kurzu HomeoDetox začínáme první lekci nejosvědčenějším homeopatickým lékem pro uklidnění a pro současnou detoxikaci organismu. Homeopatické léky jsou úžasné v tom, že dokáží řešit hned několik potíží najednou. V první lekci pomohl homeopatický lék paní Marii zvládnout nervozitu, být klidnější a vyrovnanější. Pomohl jí také zlepšit trávení a odstranit pálení žáhy.

Také byste potřebovali tento homeopatický lék, který umí a pomáhá

  • detoxikovat organismus a vyčistit vše, co se v těle nahromadí za řadu let.
  • výrazně zrychlit detoxikaci organismu a současně zmírnit účinky různých toxických látek.
  • vyčistit tělo od užití alkoholu (kocovině) a přemíře jídla, která vyvolává nevolnost, zvracení, říhání apod. Je dobré to vědět, ale věřím, že se Vás to až tolik netýká.
  • pomoci v případě, že to přeženete s kávou či tabákem. Nejlepším řešením je cigarety zahodit a fandím těm, kteří nekouří, nebo přestali kouřit. Kdo se ale tohoto zlozvyku ještě nezbavil a má někdy tendenci kouřit, tak tento lék pomůže odstranit následky takového jednání. Pokud máte rádi kávu a někdy to přeženete tak, že nejste schopni se uklidnit, tak tento lék Vám pomůže.
  • odstranit rýmu z kouření či dokonce bolest hlavy, pokud trávíte čas v zakouřené místnosti. Super vhodné pro barmanky, i když nyní se již uvnitř kouřit nesmí, jen venku.
  • umí vyřešit i případné žaludeční potíže a dokáže také zastavit případné zvracení. Prostě výborný lék.
  • odstranit následky hodování s přemírou jídla. Pokud to přeženete s jídlem, tak vám pomůže. Ovšem nejlepší je střídmost ve všem, v jídle obzvlášť.
  • odstranit následky podávání mnoha léků. Pokud užíváte nějaké léky, tak je čištění tímto lékem základní povinností pro všechny, kteří si chtějí zachovat zdraví.
  • odstranit následky přepracování a únavy. I když neholdujete alkoholu, nekouříte a jíte zdravě, přesto si zanesení organismu můžete způsobit třeba jen vyšší osobní aktivitou – přepracováním. V těle se vytvoří toxické látky, které odstraníte bezpečně a rychle tímto úžasným lékem.

Chcete tento úžasný homeopatický lék poslat?

Zakladatelka Hanak's Homeopathy help(1991), profesionální členka Slovenské komory homeopatů

S čím vám mohu pomoci?

Poradna zdarma na telefonu 722 714 001 každý pracovní den od 9.00 - 14.00 hod.

Rychlá on-line poradna zdarma

Dávám tímto výslovný souhlas se zpracováním osobních údajů dle zásad pro ochranu osobních údajů

Tel. konzultace nebo osobně 

  • Poradna zdarma na tel. 722 714 001
  • Vyberte si vhodný termín pro vaši osobní schůzku (homeopatická prohlídka) či on-line telefonickou poradnu
  • V uvedeném čase se vám budu osobně věnovat v Kyjově, nebo vám zavolám
Komentáře