Jaké je být v homeopatické energii heřmánku?

Heřmánek pravý, neboli Chamomilla, má v homeopatické podobě jedinečnou schopnost uklidnit a harmonizovat tělo i mysl. Jeho energie je jako pohlazení, jemné a léčivé, ale zároveň silné, když potřebujete klid uprostřed bolesti, napětí nebo rozbouřených emocí.

Vyzkoušela jsem energii Chamomilly se záměrem získat vnitřní klid. V době, kdy byl stres kolem mě intenzivní a běžné denní problémy se zdály být neúnosné, jsem hledala úlevu. Chamomilla se ukázala být tou pravou odpovědí. Její energie mě zavedla do prostoru, kde bolest a podráždění mizí a zůstává jen jemná, hřejivá vlna uvolnění.

Jaké to bylo být v energii heřmánku?


Bylo to jako vrátit se do dětství, kdy cítíte pohlazení po vlasech a šepot, že všechno bude v pořádku. Jeho vliv byl nevtíravý, ale neustále přítomný, podobně jako jemná vůně čerstvě natrhaných květin. Všechny ty pocity podrážděnosti, bolesti hlavy, které jsem měla, se pomalu rozplývaly a já jsem cítila, že mohu znovu volně dýchat. Jeho energie nejen že uklidňuje, ale také mě učí, že mohu být klidná i uprostřed nepříznivých okolností.

Energie Chamomilly je nejen utišující, ale také hluboce transformativní.

Byla jsem schopná zůstat vyrovnaná v situacích, které by mě dříve vyvedly z rovnováhy. Tam, kde jsem jindy cítila neklid a podráždění, jsem nyní cítila klidné přijetí. Nebyl důvod se rozčilovat – všechno mělo svůj čas a místo. A co je ještě zajímavější, tato energie mi pomohla být přítomnější a více vnímavá k tomu, co je skutečně důležité. Najednou jsem se dokázala radovat z malých věcí, které by jinak zůstaly přehlédnuté.

Co bylo zajímavé?


Zajímavé bylo, že ve chvíli, kdy jsem byla v této jemné, ale silné energii heřmánku, začali ke mně přicházet klienti, kteří také potřebovali ztišit svůj vnitřní chaos. Jejich energie byla podobná – plná podráždění, stresu a nepokoje. Chamomilla je vedla k nalezení vnitřního klidu, pomohla jim nejen ulevit od fyzické bolesti, ale také přinést vnitřní rovnováhu.

Poznejte jedinečnou homeopatickou energii heřmánku

Heřmánek pravý tedy přináší něco jedinečného – energii, která uklidňuje, harmonizuje a zároveň tiší bolest. Chamomilla vás učí, že klid je vždy přístupný, bez ohledu na vnější okolnosti. Je to jako by vás obklopila měkká deka a šeptala, že vše bude v pořádku. Její energie je jemná, ale hluboká, utiší jak tělo, tak mysl a otevře prostor pro vnitřní harmoni

Přeji vám příjemné chvíle se sprchovými gely a dalšími produkty s energii Chamomilly – heřmánku.

HEŘMÁNEK Originál Hanak’s Homeopathy, 100ml

Profesionální homeopatická poradkyně

Jsem profesionální homeopatická poradkyně a zakladatelka  Hanak's Homeopathy help

Mám pro vás mimo jiné i různé gely, mastičky, šampony, které vám pomáhají zbavit se stresu a dalších potíží. Homeopatii se věnuji od roku 1991. V současné době POUŽÍVÁM NEJMODERNĚJŠÍ METODU PŘESNÉHO VÝBĚRU HOMEOPATIK pro rychlé a efektivní řešení vašich potíží dle Systému rostlin světoznámého homeopata, lékaře a vědce Dr. Jana Scholtena z Holandska. Můžete tak využít mé celoživotní praxe v  oboru homeopatie a stress managementu.

Rychlá on-line poradna zdarma

Dávám tímto výslovný souhlas se zpracováním osobních údajů dle zásad pro ochranu osobních údajů

Tel. konzultace nebo osobně 

  • Poradna zdarma na tel. 722 714 001
  • Vyberte si vhodný termín pro vaši osobní schůzku (homeopatická prohlídka) či on-line telefonickou poradnu
  • V uvedeném čase se vám budu osobně věnovat v Kyjově, nebo vám zavolám
Komentáře