Dlouhodobé potíže a následky onemocnění

Víte, že potíže mohou být i několik let po onemocnění Covidem?

V mé praxi jsem měla hodně klientů, kteří měli opakované záněty, bolesti zubů, trávící potíže, bolesti břicha, problémy s inkontinencí, vystřelující bolesti, dlouhodobé bolesti svalů a kloubů po onemocnění covidem a další potíže, které předtím nikdy neměli. Objevili se až po prodělaném onemocnění, nebo také po očkování.

Nepomáhala běžná, ani alternativní léčba.

Dost často na tyto dlouhodobé potíže vzniklé po onemocnění Covid nepomáhala běžná alopatická a ani alternativní léčba. Pacienti vyzkoušeli různá dostupné léčiva z lékáren, ale celý stav vypadal dost beznadějně. K tomu se také dost často přidala deprese, která ještě více zhoršovala situaci.

Co tedy s bolestmi a potížemi, které přetrvávají dlouhou dobu?

Nejlepším řešením je důkladně vyčistit organismus pomocí příjemné homeopatické detoxikace. Není totiž detoxikace jako detoxikace. Pro správné fungování organismu, pro odstranění následků onemocnění Covid (i když je to už nějaký ten rok zpětně) je důležité zvolit důkladnou detoxikaci organismu a neutralizovat tak následky onemocnění a případného očkování. Chytrý HomeoDetox pomáhá odstranit všechny toxické látky a pomáhá organizmus dostat se do zdravého stavu.

Detoxikace musí být půlroční

Pokud je detoxikace prováděna méně než půl roku, dojde k opětovnému relapsu. Situace se tedy krátkodobou detoxikací zlepší pouze krátkodobě. Pro odstranění potíží je nutná půlroční detoxikace a to je také důvod, proč jsem v roce 2024 více apelovala na půlroční detoxikaci.

Symptomy a průběh onemocnění se může také měnit. Například žaludeční nevolnost může nahradit například úporný průjem, nebo se mohou objevit potravinové alergie, nebo jiné narušení střevní mikroflóry. Bolesti těla mohou mít stěhovavý charakter, může například bolet levé koleno a vzápětí se bolest přesune do pravého ramene, kyčle, nebo začně úporná bolest hlavy.

Mohou se dostavit různé další potíže po prodělaném onemocnění nebo očkování, jako je například vyčerpání, padání vlasů, oční problémy, cévní problémy, tinnitus, plicní potíže, zhoršení paměti, poruchy spánku, hematomy, vnitřní krvácení.

Co ještě pomůže?

K Chytrému HomeoDetoxu v délce půl roku doporučuji pravidelné užívání vitaminu C, D a A a pití pelyňkového čaje (detoxikace spike proteinu).

A co proti padání vlasů?

Proti padání vlasů použijte originální vlasový šampon Hanaks-Homeopathy Caffeine

Zakladatelka Hanak's Homeopathy help(1991), profesionální členka Slovenské komory homeopatů

S čím vám mohu pomoci?

Poradna zdarma na telefonu 722 714 001 každý pracovní den od 9.00 - 14.00 hod.

Rychlá on-line poradna zdarma

Dávám tímto výslovný souhlas se zpracováním osobních údajů dle zásad pro ochranu osobních údajů

Tel. konzultace nebo osobně 

  • Poradna zdarma na tel. 722 714 001
  • Vyberte si vhodný termín pro vaši osobní schůzku (homeopatická prohlídka) či on-line telefonickou poradnu
  • V uvedeném čase se vám budu osobně věnovat v Kyjově, nebo vám zavolám
Komentáře