Nespíte z pracovního přetížení?

💧 Nespíte z pracovního přetížení?
Ve své praxi často řeším případy, kdy klienti nejsou schopni večer vypnout a usnout kvůli přetížení z práce či osobních starostí.

Helena mi nedávno napsala „Mohla bys někdy napsat o tom, jestli a jak může homeopatie pomoci přetížení, když tělo nedokáže večer vypnout a spát?“
Ráda na tuto otázku nyní odpovídám.

💧Homeopatický lék Coffea cruda je skvělým příkladem toho, jak může homeopatie pomoci lidem, kteří mají večer přetíženou mysl a nejsou schopni se uvolnit.
Coffea je vhodná pro ty, kteří jsou neustále plní myšlenek – přemýšlí o všech úkolech, co mají před sebou, nebo o tom, co během dne nestihli. Tito lidé často cítí, že i když jsou fyzicky unavení, jejich mysl zůstává aktivní a brání jim usnout. 💤 Coffea jim pomáhá „zastavit“ mysl, uvolnit se a dosáhnout klidného spánku.

💧Když se klienti konečně vyspí a najdou ztracený klid, často mi říkají, že se cítí jako znovuzrození. 🌿 Jejich energie je zpět, soustředění je lepší a výkony, jak pracovní, tak osobní, jsou na úplně jiné úrovni.

Klienti často sami přiznávají, že kvalitní spánek má zásadní vliv na jejich celkovou pohodu a efektivitu. 🧘‍♀️ Homeopatie tak nejen řeší problém se spánkem, ale stává se se skvělým nástrojem ve stresu managementu, který pomáhá obnovit energetickou rovnováhu.

💧Každý člověk je však jiný, a proto je nesmírně důležité vybrat lék přesně podle jeho individuálních potřeb. V homeopatii neexistuje univerzální řešení – každý lék je zcela osobitý a musí být vybrán s ohledem na jedinečné příznaky a celkový stav člověka.
Ve své praxi využívám systém světoznámého homeopata Jana Scholtena, který mi umožňuje cíleně vybrat správné homeopatikum pro každého klienta. 🌟
Díky této metodě dosahuji nejlepších výsledků a klienti jsou velmi spokojeni.

💧Pokud vás trápí nespavost kvůli stresu a přetížení, homeopatie může být tím správným řešením na míru.
Každý člověk má svůj vlastní příběh a odpověď na své potíže.

Napište mi váš příběh a já vám poradím, co vám pomůže ke klidu a spokojenému spánku.

TIP: V e-shopu můžete vyzkoušet LEPŠÍ SPÁNEK – tělové mléko, které navodí pocit klidu a pohody.

Profesionální homeopatická poradkyně

Jsem profesionální homeopatická poradkyně a zakladatelka  Hanak's Homeopathy help

Mám pro vás mimo jiné i různé gely, mastičky, šampony, které vám pomáhají zbavit se stresu a dalších potíží. Homeopatii se věnuji od roku 1991. V současné době POUŽÍVÁM NEJMODERNĚJŠÍ METODU PŘESNÉHO VÝBĚRU HOMEOPATIK pro rychlé a efektivní řešení vašich potíží dle Systému rostlin světoznámého homeopata, lékaře a vědce Dr. Jana Scholtena z Holandska. Můžete tak využít mé celoživotní praxe v  oboru homeopatie a stress managementu.

Rychlá on-line poradna zdarma

Dávám tímto výslovný souhlas se zpracováním osobních údajů dle zásad pro ochranu osobních údajů

Tel. konzultace nebo osobně 

  • Poradna zdarma na tel. 722 714 001
  • Vyberte si vhodný termín pro vaši osobní schůzku (homeopatická prohlídka) či on-line telefonickou poradnu
  • V uvedeném čase se vám budu osobně věnovat v Kyjově, nebo vám zavolám
Komentáře